fcb.portal.reset.password

Robert Fernández i Emilio Butragueño, el dia del 0-0 el 1989 / FOTO: ARXIU FCB

No és gens habitual que futbol i votacions es donin cita en un mateix dia al Camp Nou. En tota la història del Club l’equació s’ha donat només dos cops. Va ser amb motiu de dos Clàssics. El primer va jugar-se l’1 d’abril del 1989 el dia que Josep Lluís Núñez va ser reelegit com a president. El partit va acabar sense gols. El segon va tenir lloc el 7 de març del 1998 i va coincidir amb la moció de censura promoguda per la plataforma de l’Elefant Blau i que Josep Lluís Núñez va tornar a superar. Aquell Barça-Madrid acabaria millor que l’altre: 3-0.

Existeixen dos precedents més en què futbol i votacions han anat de la mà. En aquests casos, però, els partits s’han disputat lluny del Camp Nou. Va passar el 12 de novembre de 1950, dia en què el FC Barcelona va empatar a camp del Celta (2-2) i en què es tancava, també, el referèndum sobre el Camp Nou.

L’últim exemple d’un cas així el trobem el 15 de juny del 2003. Aquell diumenge es jugava un València-Barça que va tenir final feliç (1-3) i, al Camp Nou, es duien a terme unes eleccions guanyades per Joan Laporta.

D’aquesta manera, el FC Barcelona ha sumat dues victòries i dos empats quan els seus partits han coincidit amb jornada de votacions.

[[BOTOVERMELL::REFERÈNDUM ++::http://www.fcbarcelona.cat/referendum::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();