fcb.portal.reset.password

Leo Messi signa autògrafs a l'entrada al Fòrum Grimaldi / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi ha estat un dels representants del FC Barcelona a la gala del sorteig de la Lliga de Campions, que s’ha celebrat aquest dijous a la tarda a Mònaco. Com a finalista a millor jugador de la UEFA a Europa, el crac argentí ha volgut estar present al Fòrum Grilmaldi. A dalt de l’escenari Messi ha vist com Franck Ribéry s’enduia el premi a millor futbolista europeu de la temporada passada gràcies als 36 vots dels periodistes, per davant dels 13 per a ell i els tres per a Cristiano Ronaldo.

Aprofitant que minuts abans s’havien conegut els emparellaments de la fase de grups de la Lliga de Campions 2013/14, Messi ha fet una primera valoració del grup H, en què el Barça ha quedat enquadrat al costat del Milan, l’Ajax i el Celtic de Glasgow. “Han sortit grups molt igualats. Es veuran partits molt bonics. En el nostre cas ja hem jugat partits contra el Milan i el Celtic, i serà la primera vegada que juguem davant l’Ajax. Crec que serà un grup difícil, com sempre”.

Un any més Leo Messi i els seus companys es preparen per afrontar una temporada plena de reptes. “El Barça està obligat a guanyar pel que significa aquest Club. Ens estem preparant, tot i que cada cop és més difícil perquè la resta d’equips es fan més forts”.

Tornar a dalt