fcb.portal.reset.password

Leo Messi torna a entrenar-se amb l'equip / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi ha arribat aquesta tarda a Barcelona i directament s’ha traslladat fins a la Ciutat Esportiva per trobar-se amb els seus companys i calçar-se de nou les botes per entrenar-se al costat d’ells. Feia un mes que el jugador argentí no trepitjava la gespa del camp d’entrenament de Sant Joan Despí després de marxar el 29 de novembre a l’Argentina per continuar amb la seva recuperació. El ‘10’ del Barça, que encara no té l’alta mèdica, ha participat en la segona sessió preparatòria del dia per al primer equip de futbol.

Els homes de Tata Martino preparen el primer partit del 2014, que es jugarà diumenge al Camp Nou a partir de les 16 hores. Com ja ha passat aquest matí, Dani Alves no ha pogut participar-hi, ja que arrossega un procés febril. Aquest matí ja s’han incorporat als entrenaments Neymar, Song, Alexis i Mascherano, els últims estrangers que faltaven.

A més dels futbolistes del primer equip, aquesta tarda la sessió preparatòria ha comptat amb una àmplia representació de jugadors del planter. Del Barça B s’han entrenat Dongou, Denis Suárez, Bagnack, Ortolá i Bañuz. I del Juvenil s’han exercitat Munir, Godswill, Corredera, Moha, Juan Antonio, Jordi Ortega, Roger Riera, José Aurelio, Joel Huertas, Palencia i Rodrigo Tarín.

Tornar a dalt