Messi, Iniesta, Xavi i Neymar, nominats a la Pilota d'Or 2013

Messi, Iniesta, Xavi i Neymar, nominats a la Pilota d'Or 2013

El davanter argentí, guanyador de les últimes quatre edicions, torna a ser entre els 23 finalistes coneguts aquest dimarts L’acompanyen Xavi i Iniesta, que han fet podi, i Neymar Jr, a la llista per segona vegada

Leo Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández i Neymar Jr són els quatre jugadors del FC Barcelona candidats a la Pilota d’Or 2013. El guanyador final es coneixerà el dilluns 13 de gener, en una gala que se celebrarà a Zuric. Abans, a principis de desembre, se sabrà el nom dels tres finalistes.

Per al davanter argentí la nominació suposa la possibilitat de convertir-se en el guanyador per cinquena edició consecutiva, mentre que Xavi i Iniesta ja saben el que és ocupar el podi. El brasiler Neymar Jr, en canvi, és el segon cop que és a la llista de finalistes, la primera com a futbolista blaugrana.

El segon equip més representat

Amb quatre, el FC Barcelona és el segon equip més representat de la llista de candidats. Només el supera el vigent campió d’Europa, el Bayern de Munic, amb sis jugadors. Els segueixen el París Saint-Germain (3), el Reial Madrid (2), el Mònaco (1), el Borussia Dortmund (1), el Chelsea (1), l’Arsenal (1), el Juventus (1), el Manchester City (1), el Manchester United (1) i el Liverpool (1).

Tota la llista

A continuació reproduïm íntegra la llista de 23 candidats, per ordre alfabètic: Gareth Bale, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Eden Hazard, Zlatan Ibrahimovic, Andrés Iniesta, Philipp Lahm, Robert Lewandowski, Lionel Messi, Thomas Müller, Manuel Neuer, Neymar, Mesut Özil, Andrea Pirlo, Franck Ribéry, Arjen Robben, Cristiano Ronaldo, Bastian Schweinsteiger, Luis Suárez, Thiago Silva, Yaya Touré, Robin van Persie i Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut