Mascherano i Alba, sancionats, no jugaran diumenge a Sevilla

Mascherano i Alba, sancionats, no jugaran diumenge a Sevilla

El central argentí acumula cinc grogues i Alba ha estat expulsat en el tram final de partit Sense ells, Piqué, Bartra i Puyol es repartiran les dues posicions a l’eix i Adriano apunta a titular contra el seu exequip

A banda de deixar el FC Barcelona sense punts aquesta jornada, la derrota per 2-3 contra el València ha provocat que el primer equip hagi de viatjar la setmana vinent a Sevilla amb les absències de Mascherano i Jordi Alba. L’argentí ha vist la cinquena groga de la Lliga i Alba ha estat expulsat en el tram final de partit.

52 partits sense vermella

Curiosament, la del lateral esquerre ha estat la primera vermella que veu un jugador del FC Barcelona aquest curs. La primera en 36 partits de temporada. De fet, cap futbolista blaugrana era expulsat des del Barça-Madrid de Lliga de fa pràcticament un any. Han estat un total de 52 compromisos seguits sense veure vermelles en contra.

Les opcions per al Pizjuán

Sense Mascherano i sense Alba, Martino haurà d’idear una defensa molt diferent de la d’aquest dissabte. Si no es produeix cap notícia negativa en forma de lesió fins llavors, el tècnic disposarà de Piqué, Puyol i Bartra per ocupar les dues posicions a l’eix de la defensa, mentre que el brasiler Adriano apunta a titular contra el seu exequip.

Abans es jugarà el Barça-Reial Societat corresponent a l’anada de les semifinals de Copa. Serà aquest dimecres a les 22 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut