fcb.portal.reset.password
Luis Enrique i Bartomeu

Luis Enrique i Bartomeu, quan el tècnic es va acomiadar del Barça B / FOTO: ARXIU FCB

Aquest dimecres 21 de maig, Luis Enrique Martínez serà presentat com a nou entrenador del primer equip del FC Barcelona. El tècnic asturià signarà a les 11.45 hores la signatura del seu contracte que el vincula al Club blaugrana per a les dues pròximes temporades. L’acte tindrà lloc a la llotja del Camp Nou. I a les 12.30 hores, sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, exclusiva per als mitjans informatius

Una hora més tard, a partir de les 13 hores, l’Auditori 1899 acollirà la roda de premsa de presentació de Luis Enrique com a nou tècnic blaugrana. Una compareixença que es podrà seguir en directe a través d’’streaming’ al lloc web del FC Barcelona i també a Barça TV.

Programació especial de Barça TV

El dimecres 21 de maig, amb motiu de la presentació de Luis Enrique Martínez com a nou entrenador del primer equip del FC Barcelona, Barça TV ha preparat una programació especial dedicada a la figura del tècnic asturià. Hi haurà un 'Especial Marcador' que arrencarà a les 13 hores i es reemetrà a les 19 hores.

La programació especial, però, començarà a les 07.45 hores del matí amb l’emissió del programa 'Filosofia Lucho', una entrevista en profunditat que l’asturià va concedir poc abans de deixar el Barça B que es reemetrà a les 15.15 i a les 22.15 hores.

A les 8.15, 11.30 i 14.45 hores es recordaran els millors moments del Luis Enrique futbolista. A les 8.45 hores també es podrà veure el Tenerife-Barça B, un dels millors partits del nou tècnic com a entrenador del Barça B. A la tarda, a les 17.45 hores, es podrà veure també el debut de Luis Enrique com a jugador del Barça, al camp del Oviedo.


Tornar a dalt