fcb.portal.reset.password
Un entrenament d'arxiu.

Un entrenament d'arxiu. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El 17 de desembre, després del partit amb el Cartagena, el tècnic Tata Martino va explicar en roda de premsa la planificació prevista de cara a aquestes festes de Nadal. Els que viuen a Espanya es reincorporaran a la feina el dia 30 de desembre a la tarda, amb l’excepció d’aquells futbolistes que estiguin convocats amb la selecció catalana, que s’entrenaran al matí.

La resta, els estrangers, s’incorporaran a la dinàmica de grup el dia 2 de gener, un dia en què hi ha prevista una doble sessió de treball. En aquest segon grup no hi seran Adriano i Jonathan Dos Santos, que no marxen als seus respectius països i es quedaran per Barcelona.

D’aquesta manera, el gruix dels jugadors començaran a treballar aquest dilluns a Sant Joan Despí, en una sessió que començarà a les 20 hores. I hi tornaran el dimarts 31 al matí. Després del descans del dia 1, Tata Martino ja podrà comptar amb tots els seus efectius a partir del dijous 2 per tal de preparar el partit de diumenge al Camp Nou contra l’Elx (16 hores).

Cal recordar que el divendres 3 a les 11 hores tindrà lloc el tradicional entrenament a portes obertes al Miniestadi. Posteriorment, la plantilla blaugrana visitarà els nens hospitalitzats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();