Leo Messi - Diego Costa, duel de titans

Leo Messi - Diego Costa, duel de titans

Les referències ofensives del Barça i l’Atlètic de Madrid arriben als quarts de Champions en plena forma Tots dos encadenen cinc compromisos consecutius marcant

L’eliminatòria entre el Barça i l’Atlètic de Madrid dels quarts de final de la Lliga de Campions enfronta dos dels equips amb més qualitat i millor estat de forma d’Europa. Els seus dos principals referents ofensius, Leo Messi i Diego Costa, personifiquen aquest moment dolç dels seus respectius equips.

Messi, 36 gols en 36 partits

Messi, de 26 anys, acumula 36 gols en 36 partits aquesta temporada, amb 8 dianes en 5 compromisos de Champions League. L’argentí encadena cinc partits consecutius marcant. A l’Atlètic li ha marcat ja 20 gols en 18 enfrontaments previs. Messi ha batut pràcticament tots els rècords possibles i apunta a un dels pocs que se li resisteixen: ser el màxim realitzador de la història de la màxima competició continental. Porta 67 gols en 84 partits. 

Costa, 33 gols en 43 partits

Diego Costa, de 25 anys, està vivint la seva temporada més anotadora des que va arribar al futbol espanyol. En 43 partits, repartits en quatre competicions, ha firmat 33 gols. A la Champions, el seu balanç és de 7 dianes en 5 duels. I és que aquest curs al seu característic esperit lluitador hi ha afegit un alt encert de cara porta. Igual que Messi, enllaça cinc partits seguits marcant. Això sí, fins ara mai ha pogut batre el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut