fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Aquest migdia han comparegut davant els mitjans el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i Andoni Zubizarreta, director de l’Àrea Esportiva de Futbol, per informar de l'activitat d'aquests darrers mesos a l'Àrea de Futbol. A continuació, un resum de la roda de premsa en deu frases.

1. Bartomeu:
“Per segon any consecutiu no ens hem gastat el que teníem pressupostat per a fitxatges”.


2. Bartomeu: “Rafinha, Bojan i Deulofeu tenen capacitat de créixer professionalment. Creiem que lluny del Camp Nou poden madurar com a jugadors”.


3. Bartomeu: “Dins l’acord pel traspàs de Villa tenim el dret preferencial sobre dos joves jugadors de l’Atlètic de Madrid”.


4. Zubizarreta: “Els jugadors del Barça no són apostes. Si estan al Barça és perquè han fet un recorregut i tenen bagatge. Si Bartra està a la plantilla és perquè comptem amb ell”.


5. Zubizarreta: “Felicitaria el Tata Martino per la flexibilitat que ha tingut en aquest procés. Estem aprenent a fer surf i a la vegada estem a l’onada més complicada que existeix. La predisposició del Tata ha estat extraordinària”.


6. Zubizarreta: “Sempre he jugat de porter i ja sabem que ens tracten de forma curiosa. Ara mateix encara segueixo portant l’1 a l’esquena”.


7. Zubizarreta: “El Tito té la porta oberta per al que ell consideri. Ara el que hem de fer és deixar-lo tranquil perquè la seva prioritat és la seva salut”.


8. Zubizarreta: “Puyol ho ha passat malament però ara està molt bé. Som raonablement optimistes”.


9. Zubizarreta: “La majoria de jugadors que hi ha aquí no han passat per una presentació fastuosa. Han pujat del Barça B, com Sergi Roberto”.


10. Zubizarreta: “Totes les decisions que s’han pres han estat consensuades de forma conjunta per l’Àrea Esportiva”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();