fcb.portal.reset.password

Les portades de la premsa Argentina després del gol de Messi contra Bòsnia

Els diaris d’Argentina es rendeixen una vegada més a Leo Messi, protagonista en el debut de la selecció d’Alejandro Sabella al Mundial del Brasil. Damunt la gespa de Maracanà, a Rio de Janerio, el ‘10’ del Barça va signar un golàs que va posar el 2 a 0 davant Bòsnia Hercegovina.

El diari ‘Olé’ titula ‘Hagamos más Lio’. La resta de capçaleres dels principals diaris generalistes obren amb la imatge de Messi i destaquen la seva actuació en un partit en què l’Argentina va patir per endur-se la victòria.

Però no només els diaris argentins elogien l’actuació de Messi en el seu debut al Mundial. També ho fa la premsa brasilera, com és el cas de la ‘Folha de Sao Paulo’, o la de Xile amb el diari ‘El Gráfico’.

A Europa, tot i que el partit es va disputar a la matinada, també reserven un espai al partit del ‘10’ com és el cas del ‘Corriere dello Sport’.

8 anys del seu primer gol

Contra Bòsnia Hercegovina Messi va marcar el seu segon gol en un Mundial. Aquest dilluns 16 de juny es compleixen precisament vuit anys del seu primer gol en un Mundial. Va ser a Alemanya 2006, en el 6 a 0 de l’Argentina-Sèrbia.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();