Jordi Alba estarà unes tres setmanes de baixa

Jordi Alba estarà unes tres setmanes de baixa

Les proves realitzades aquest matí confirmen que el jugador té un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta

Jordi Alba ha estat sotmès aquest diumenge al matí a noves proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió que es va fer durant la primera part del partit contra el Sevilla. Els Serveis Mèdics han confirmat que el jugador té un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta. El temps de baixa és aproximadament d’unes tres setmanes.

Sis partits abans de l'aturada

Durant les pròximes tres setmanes el Barça juga sis partits -quatre de Lliga i dos de Lliga de Campions. Per tant Jordi Alba es podria perdre els partits contra el Rayo (21 setembre), la Reial Societat (24 setembre), l'Almeria (28 setembre) i el Valladolid (5 d'octubre), en el cas de la Lliga. I pel que fa a la Lliga de Campions no podria jugar contra l'Ajax (18 setembre) i Celtic (1 octubre). Precisament després del partit contra el Valladolid arribarà una nova aturada de la competició domèstica per donar pas als compromisos de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut