fcb.portal.reset.password
Encaixada de mans d'Andrés Iniesta i Sandro Rosell

Andrés Iniesta i Sandro Rosell, en l'acte de signatura de la renovació del jugador / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El jugador Andrés Iniesta ha signat aquest dilluns al migdia el nou contracte, que el vincula amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2018. L’acte s’ha dut a terme a les oficines del Club i, a més del migcampista del Fuentealbilla, també hi han estat presents el president Sandro Rosell, el vicepresident responsable de l’Àrea Esportiva, Josep Maria Bartomeu, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, i el representant del jugador. En aquest dia tan especial Andrés Iniesta ha estat acompanyat pels seu pares i per la seva filla Valeria.

A partir de la temporada 2017/18 el contracte quedarà automàticament renovat anualment, sempre que el jugador hagi jugat un determinat nombre de partits durant la temporada finalitzada.

En declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat, Andrés Iniesta ha reconegut que durant el procés de renovació ha estat tranquil: “La intenció del Club i la meva era la mateixa i només era qüestió de temps”. Ara només cal mirar el present i el futur més immediats: “No m’agrada mirar el final del contracte sinó mirar ara. Tinc per endavant molts anys per estar al nivell que exigeix aquest Club. Aquesta és la principal motivació que em mou en el dia a dia”.

Iniesta, que té 29 anys, finalitzava contracte el 2015. Amb aquesta ampliació fins al 2018 el migcampista del FC Barcelona compliria més de mitja vida al Barça. Va arribar a Can Barça el 1996 quan només tenia 12 anys, i de complir-se aquest nou contracte estaria lligat a l’entitat blaugrana un total de 22 anys, fins quan en tingui 34.

El de Fuentealbilla ha aprofitat també per analitzar la situació de l’equip. “Hem acabat bé l’any, com a líders. En molts aspectes és un moment molt bo. És un Nadal per estar feliços en l'aspecte col·lectiu i individual”, ha comentat Iniesta, que ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat als culers. “Poden passar un Nadal tranquil”. I de cara a l’any vinent té clar que “la mentalitat i la il·lusió serà molt alta”, i més si la plantilla comença a recuperar jugadors importants com Messi i Valdés. Finalment, el desig en l'àmbit esportiu de cara al 2014 és el “d'intentar arribar al mes de maig amb opció d’aconseguir-ho tot. “L’equip està capacitat per fer-ho”, ha assegurat.

Tornar a dalt