Getafe CF - FC Barcelona: L’experiència és un grau per passar

Getafe CF - FC Barcelona: L’experiència és un grau per passar

22 hores, TV3 i Antena 3: El Barça afronta la tornada dels vuitens de Copa amb la renda del 4-0 de l’anada, però sense refiar-se Tata Martino no comptarà amb Busquets, Jordi Alba i Iniesta, aquest últim amb molèsties

Li falta molt poc al Barça per ser als quarts de final de la Copa del Rei. El 4-0 de l’anada contra el Getafe va deixar el bitllet molt ben encarrilat. Li queda, però, la rúbrica, aquesta nit al Coliseum Alfonso Pérez.

Dues experiències anteriors el mantenen en alerta. La primera, el que va passar a les semifinals de Copa del 2007: després del 5-2 del Camp Nou, el Getafe va aconseguir remuntar l’eliminatòria amb un 4-0. La segona, el que es va viure fa un mes a la Lliga: els madrilenys es van avançar per 2-0 als primers 14 minuts. Això sí, el Barça, liderat per un immens Pedro, podria capgirar el marcador.

700 de Xavi

Amb tots aquests precedents, el Barça viatja a Getafe concentrat. Tata Martino s’emporta 18 futbolistes del primer equip. Entre ells hi ha Xavi Hernández, que si juga sumarà el seu partit oficial número 700 amb el primer equip. És un el jugador amb més partits amb el Barça. De la resta de la convocatòria destaca les absències d’Iniesta (amb molèsties al genoll esquerre des de dissabte), Sergio Busquets i Jordi Alba.

El Getafe, per la seva banda, buscarà el miracle amb una llista de 19 homes. El tècnic Luis García n’ha convocat dos del filial: el porter Galván i el defensa Vigaray. Escudero, Valera, Lopo, Gavilán i Mosquera són baixa per als locals. Els madrilenys han perdut els últims quatre compromisos i necessiten un triomf per recobrar la confiança.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut