Getafe CF - FC Barcelona: Cap d’Any al Coliseum

Getafe CF - FC Barcelona: Cap d’Any al Coliseum

17 hores, GolT i Canal+Liga: El Barça acaba l’any 2013 jugant-se el liderat a Getafe No hi seran, entre d’altres, Valdés, Puyol, Xavi, Messi i Neymar

L’any futbolístic 2013 finalitza aquest diumenge per a un Barça que ha viscut una setmana moguda en l’àmbit extraesportiu, malgrat el bon joc i els resultats recents. L’acabarà havent estat líder en totes les jornades dels dotze mesos si venç marcant dos gols al Coliseum Alfonso Pérez. Ara mateix, es juga la primera posició amb l’Atlètic de Madrid per la diferència de gols, ja que els dos equips tenen els mateixos punts.

És de sobres conegut que el camp del Getafe no és un escenari gens senzill per als conjunts amb un futbol combinatiu com el del Barça. I, curiosament, serveix de termòmetre per als blaugranes: sempre que hi han guanyat s’han acabat emportant la Lliga, mentre que quan hi han ensopegat, l’han perdut.

Al marge d’això, el quadre que dirigeix Tata Martino tornarà a afrontar un partit amb absències de futbolistes clau. En aquesta ocasió, a les baixes de Valdés i Messi s’hi han sumat Puyol (decisió tècnica), Xavi (lesió) i Neymar (sanció). Això sí, Dani Alves reapareix en una convocatòria després d’un mes fora. També Dongou, del filial, ha viatjat a Madrid.

El Getafe, per la seva banda, arriba a la cita en una situació còmoda, molt més propera a la zona europea que a la de descens. El conjunt blau serà precisament el rival del Barça als vuitens de final de Copa a principis de gener. El seu tècnic, Luis García, disposa de tota la plantilla disponible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut