Gerard convoca vuit jugadors del Barça per al Catalunya-Cap Verd

Gerard convoca vuit jugadors del Barça per al Catalunya-Cap Verd

Montoya, Piqué, Alba, Bartra, Busquets, Cesc, Sergi Roberto i Tello, representants del Barça en el partit del dilluns 30 de desembre

Els jugadors del Barça Martín Montoya, Gerard Piqué, Jordi Alba, Marc Bartra, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas, Sergi Roberto i Cristian Tello han estat convocats pel seleccionador català, Gerard López, per participar en l’amistós del dilluns 30 de desembre entre les seleccions de Catalunya i Cap Verd (19 h).

El FC Barcelona (vuit jugadors) és el club més representat en la primera convocatòria de Gerard López, que també compta amb altres jugadors que han passat pel planter blaugrana, com Marc Valiente (Valladolid), Oriol Rosell (Kansas City), Víctor Sánchez (Espanyol), Sergio Garcia (Espanyol), Bojan Krkic (Ajax) i Oriol Riera (Osasuna).

La convocatòria per al partit, que es disputarà a les 19 hores a l’estadi Lluís Companys, la completen Kiko Casilla (Espanyol), Jordi Codina (Getafe), Joan Capdevila (Espanyol), Víctor Álvarez (Espanyol), David López (Espanyol), Piti (Granada), Javi Márquez (Elx) i Aleix Vidal (Almeria). El partit coincideix amb el retorn als entrenaments del primer equip del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut