FC Barcelona - Màlaga CF: Ara parlen ells

FC Barcelona - Màlaga CF: Ara parlen ells

21 hores, Canal +: El Barça ha de vèncer el Màlaga per reafirmar-se en el liderat Torna Afellay, però Iniesta, Puyol, Song i Montoya són baixa per problemes físics

El partit d’aquest diumenge contra el Màlaga havia quedat en un segon pla per la setmana convulsa en l’àmbit institucional i plena de compareixences. Dijous, el dia després de l’1-4 al Ciutat de València en Copa, Sandro Rosell va presentar la seva dimissió com a màxim dirigent del Club. Avui ja presidirà la Llotja Josep Maria Bartomeu.

Torna a ser, doncs, l’hora de la pilota. L’equip es juga el seu liderat a la Lliga davant del Màlaga. L’empat a l’última jornada al camp del Llevant (1-1) i la victòria d’ahir del Madrid el deixen sense marge d’error.

Novetats a la convocatòria

Gerardo Martino va elaborar una llista de 18 homes amb força novetats. Algunes de les quals, obligades. És el cas dels lesionats Iniesta, Puyol, Song i Montoya. S’afegien així a les absències de Neymar, Dos Santos i Oier. La bona notícia la va protagonitzar Ibrahim Afellay, que va rebre l’alta i està disponible. El davanter del filial Jean Marie Dongou segueix entre els convocats.

El que també hi serà és Xavi Hernández. Abans del partit, el migcampista serà homenatjat pels seus 700 partits amb la samarreta blaugrana.

El Màlaga, sense gol i en situació perillosa

El Màlaga, per la seva banda, es presentarà al Camp Nou en una posició compromesa. Es troba a només dos punts de la zona de descens. El conjunt que dirigeix Bernd Schuster no ha marcat cap gol durant el 2014 i això es tradueix en un empat i dues derrotes en les tres setmanes anteriors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut