FC Barcelona-Espanyol: Divendres de derbi

FC Barcelona-Espanyol: Divendres de derbi

Barça i Espanyol es reten en la dotzena jornada de Lliga en un dia atípic de futbol L’equip arriba amb molta moral després de les dues recents victòries contra Madrid i Celta

Divendres 1 de novembre, dia de Tots Sants... i de derbi. El Barça-Espanyol es disputa en una data atípica, festiva a Catalunya. És, doncs, un bon moment per acudir al Camp Nou. L’extraordinària ratxa de resultats de l’equip a la Lliga també convida: és líder amb 10 victòries i 1 empat en 11 jornades. Les dues últimes, dissabte contra el Madrid (2-1) i dimarts a Vigo (0-3), han reforçat la moral barcelonista.

La mà de Martino

Encertar l’alineació del Barça s’ha convertit en un joc pràcticament impossible en aquests últims partits. El tècnic Tata Martino ha fet rotar gradualment els seus homes més habituals. Per al derbi, l’entrenador argentí té les baixes segures dels lesionats Adriano (per precaució), Dos Santos, Jordi Alba i Afellay, i Oier i Cuenca, per decisió tècnica. La incògnita és, doncs, qui ocuparà la posició de lateral esquerre. La novetat de la llista va ser Gerard Piqué.

Cares conegudes a l’Espanyol

L’Espanyol, per la seva banda, es presenta a la cita després d’un bon inici, una mica aigualit en les últimes sis jornades, en què només ha obtingut un triomf. El tècnic Javier Aguirre no comptarà amb Simao, Pizzi, Stuani, Mattioni i Javi López. En canvi, hi podrà ser David López. Tot i que va veure la cinquena targeta en la jornada intersetmanal, el comitè encara no s’ha reunit i, per tant, podrà jugar. Tampoc s’ho perdran els exblaugranes Lanzarote, Víctor Sánchez, Sergio García i Abraham.

El Camp Nou és un escenari tradicionalment complicat per als periquitos. Només hi han guanyat una única vegada en els últims 31 anys. En els dos precedents més recents el Barça va golejar amb el mateix resultat: 4-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut