fcb.portal.reset.password

Minut de silenci en record d'Antoni Ramallets abans de l'entrenament / FOTO: FCB

Els internacionals no desplaçats fins a Polònia s’han exercitat aquest dimarts a la tarda a partir de les 18.30 hores. Ha estat una sessió marcada per la recent notícia de la mort d’Antoni Ramallets, motiu pel qual s’ha guardat un minut de silenci abans de començar l’entrenament.

Han participat en la sessió els nou internacionals que van participar a la Copa Confederacions –tots menys Neymar, a Polònia- i també Javier Mascherano, que tot i haver jugat els dos primers amistosos no s’ha desplaçat fins a Gdansk. D’aquesta manera, l’argentí s’ha exercitat amb Valdés, Alves, Alba, Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Pedro.

A banda d’aquests deu membres del primer equip s’han entrenat també vuit jugadors del Barça B (Bañuz, Costa, Ayala, Lucas, Pol Calvet, Quintillà, Babunski i Miguel Maza) i dos jugadors de categoria juvenil (Godswill i Toni Sanabria).

El següent entrenament del primer equip serà aquest dimecres, a les 9 hores. Participaran únicament els jugadors no desplaçats fins a Polònia.

Tornar a dalt