El nou San Mamés es manté invicte

El nou San Mamés es manté invicte

L’Athletic Club acumula 4 victòries i 2 empats a la Lliga a l’estadi que ha estrenat aquesta temporada

El Barça debutarà diumenge al nou San Mamés, l’estadi que juga l’Athletic Club des d’aquesta temporada, al costat de l’antiga Catedral. Està resultant un fortí per al conjunt que dirigeix Ernesto Valverde. Juntament amb el Camp Nou i el Vicente Calderón, és un dels tres camps que encara no ha viscut una derrota del seu equip en el present campionat de Lliga.

En sis partits, ha registrat 4 victòries i 2 empats dels lleons. Cal recordar que l’Athletic Club va disputar el primer compromís en la competició com a local a Anoeta. Les obres impedien que es pogués jugar al nou San Mamés.

5 remuntades en 6 partits

El primer partit dels bilbaïns a la seva nova casa va ser a la quarta jornada, contra el Celta (3-2). Des de llavors ja va quedar palès que l’escenari conservava la mística i la màgia del seu predecessor. I és que, dels sis partits disputats, l’Athletic Club ha hagut de remuntar cinc vegades un marcador advers. Fins ara, els únics equips que han pogut pescar a San Mamés han estat el València (1-1) i l’Elx (2-2).

Aquestes dades al seu feu han permès al quadre basc completar el millor inici de Lliga de l’última dècada a nivell classificatori. És cinquè a un punt de la zona d’accés a la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut