El Manchester City, classificat per a la final de la Capital One Cup (0-3)

Els gols de Negredo (2) i Agüero classifiquen el rival del Barça a la Champions per a la final de la competició

El Manchester City s'ha classificat aquest dimarts a la nit per a la final de la Capital One Cup. Ho ha fet després de tombar el West Ham amb un global de 9-0 en l'eliminatòria de semifinals. A l'anada, el rival del FC Barcelona va vèncer per 6-0 i aquesta nit, a camp rival, s'ha desfet per 0-3 gràcies a les dianes de Negredo (2) i Agüero.

El seu rival a la final, que es jugarà entre l'anada i la tornada del duel amb el Barça, sortirà del guanyador del duel entre el United i el Sunderland, en una eliminatòria que es resoldrà aquest dimecres. A l'anada el Sunderland va guanyar per 2-1.

0-2 a la mitja part

El City, per la seva banda, ha anat per feina. Si el 6-0 de l'anada no era prou definitiu, Negredo i Agüero, amb dos gols en els minuts 3 i 24, han acabat de rematar el West Ham, que mai ha tingut opcions de guanyar -tampoc empatar- ni tan sols un dels dos partits.

A la segona part una nova diana de Negredo ha tancat una eliminatòria que ratifica el bon moment que viu el City, segon classificat a la Premier League.