fcb.portal.reset.password

Imatge de la Diada de la temporada passada. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Per tercer any consecutiu, dimarts arriba la Diada del Soci Solidari, una campanya que es desenvoluparà coincidint amb el partit contra el Cartagena (22 hores, dimarts) al Camp Nou, corresponent a la tornada dels setzens de final de Copa. Una vegada més, els socis i sòcies podran tornar a mostrar el seu caràcter més solidari a través d’una iniciativa que ja va tenir molt èxit les dues temporades anteriors i que va ser pionera al nostre país.

La Diada del Soci Solidari parteix d'una premissa fonamental: la complicitat dels abonats al Camp Nou perquè alliberin el seu seient gratuïtament per a un partit concret per poder-lo oferir a col·lectius d'interès social. Enguany, les entitats beneficiades seran Benestar Social, la Creu Roja i entitats d'acció social col·laboradores de la Fundació FC Barcelona. Aquesta iniciativa està liderada per l’Àrea Social del Club conjuntament amb la Fundació FC Barcelona.

Les entrades per a aquest partit són a preu popular i van dels 5 als 20 euros per als socis i dels 9 als 39 euros per al públic en general.

Tornar a dalt