Carles Puyol: “Volem lluitar per aquesta Copa”

Carles Puyol: “Volem lluitar per aquesta Copa”

El capità blaugrana ha destacat que Messi ha tornat “amb moltes ganes” i que, amb ell, l’equip “és millor” “Hem fet un gran partit i estem contents amb el resultat”, ha dit Pedro

Carles Puyol ha tornat aquest dimecres a l’onze inicial del FC Barcelona, després de dos partits d’absència, i ha completat els 90 minuts d’un partit en què el Barça ha aconseguit un resultat d’allò més positiu: “Sabíem que no ens seria un partit fàcil i nosaltres volem lluitar per aquesta Copa i guanyar tot els partits”, ha dit el capità blaugrana.

Un dels protagonistes del partit ha estat Lionel Messi. Puyol ha destacat que l’argentí ha tornat “amb moltes ganes i ha fet un bon treball”. “El necessitem, és el millor jugador del món i amb ell som millors”, ha afegit.

“He d’aprofitar els minuts”

"He d’anar agafant minuts, aprofitant els que em dóna l’entrenador i, quan no jugo, entrenar”, ha declarat, a títol personal, el '5' blaugrana. Respecte al proper rival a la Lliga, el de la Pobla de Segur ha dit que és un enfrontament “molt important i davant un dels millors equips del món”.

A continuació reproduïm les declaracions d’altres protagonistes del partit:

Pedro Rodríguez

“El Getafe és un rival que teníem molt fresc del partit de Lliga. No ens hem de refiar fins que s’acabi el partit d’allà. Hem fet un gran partit i estem contents amb el resultat”.

“Era difícil venir al Camp Nou perquè el partit era televisat pels canals autonòmics i per l’horari, que era dolent per a la gent que treballa i per als nens. Però la gent que ha vingut ha fet un gran esforç i ho hem d’agrair”.

“A Messi l’hem vist molt bé, estava entrenant-se amb moltes ganes tota la setmana”.

Javier Mascherano

“Messi ha tornat molt bé, amb bones sensacions. No he pogut parlar gaire amb ell però en el segon gol se l’ha notat amb aquestes arrencades típiques i el punt de velocitat que el fa diferent. Estic content per ell perquè ha passat dos mesos complicats i s’ha allunyat dels focus d’atenció per fer una recuperació diferent i crec que li ha anat bé”.

“L’eliminatòria no està sentenciada. A Getafe s’ha d’acabar la feina, però hi anirem amb un cert marge”.

“El més important és que tots volem ser part del grup. No importa el partit que toca jugar, ja que defensem l’escut del Barça i tots són importants”.

“Mai m’he sentit titular ni tampoc suplent. Sempre he volgut aportar el millor de mi i així serà fins a l’últim dia que sigui aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut