fcb.portal.reset.password
Andrés Iniesta i Oier Olazábal baixant de l'avió amb el que han viatjat a Amsterdam

Andrés Iniesta i Oier Olazábal, a l'arribada del Barça a Amsterdam / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El primer equip de futbol del FC Barcelona juga aquest dimarts a l’Amsterdam Arena contra l’Ajax, el cinquè partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els homes de Tata Martino, juntament amb la resta de l’expedició, s'han desplaçat aquest matí en avió a la ciutat holandesa. En total són 19 futbolistes, entre els quals hi ha Xavi, ja amb l’alta mèdica, i els joves del filial, Adama, Dongou, Sergi Gómez i Patric.

Juntament amb l’equip també ha viatjat el president Sandro Rosell, acompanyat pels vicepresidents Jordi Cardoner i Carles Vilarrubí, i els directius, Jordi Moix, Pilar Guinovart, Jordi Mestre, Javier Bordas, Manel Arroyo i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Entrenament a l’Amsterdam Arena

Un cop a Amsterdam l’equip s'ha desplaçat a l’hotel de concentració, on hi serà fins a la tarda. A les 19 hores, els de Tata Martino s’entrenaran a l’Amsterdam Arena. Abans, a les 18.15 hores, compareixerà en roda de premsa el tècnic blaugrana i el porter Jose Manuel Pinto.

Activitat institucional

Durant aquests dos dies que l’expedició blaugrana estarà a Amsterdam tindran lloc diversos actes. El primer serà aquesta nit amb el sopar organitzat per la Penya Blaugrana Amsterdam i serà presidit per Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona.

Dimarts, el vicepresident institucional Carles Vilarrubí farà una conferència a la Facultat d’Humanitats d’Amsterdam sota el nom ‘Barça, Esport, Cultura i Educació’. També dimarts hi haurà el tradicional dinar de directives, i a les 15.30 hores hi haurà una concentració de seguidors barcelonistes a la plaça Nieuwmarkt.

Tornar a dalt