Balanç dels 8 mundialistes del Barça eliminats

Balanç dels 8 mundialistes del Barça eliminats

Repassem com ha anat el Mundial del Brasil als jugadors del FC Barcelona que ja han caigut a la fase de grups

Després de dotze dies de competició, un total de vuit jugadors del FC Barcelona s’han hagut d’acomiadar del Campionat del Món del Brasil, ja que les seleccions d’Espanya, Camerun i Croàcia no s’han classificat per als vuitens de final. A continuació repassem, un per un, quin ha estat el Mundial dels jugadors blaugrana que han hagut de marxar abans d’hora.

Gerad Piqué: Va iniciar el debut contra Holanda en l’onze inicial, però després no va tornar a aparèixer. Va veure’s afectat per les modificacions que va fer Vicente del Bosque abans del segon duel contra Xile i, en el darrer partit davant Austràlia, no va jugar perquè arrossegava unes molèsties musculars que li van fer abandonar una sessió preparatòria.


Jordi Alba: Junt amb Iniesta, ha estat el blaugrana de la selecció espanyola amb més minuts (270). Ha jugat els tres partits de la fase de grups exercint les seves funcions de lateral esquerre.


Sergio Busquets: Va participar en els dos primers partits jugant de titular en tots dos casos. Ha sumat 180 minuts a Brasil i no va jugar davant Austràlia. El seu percentatge d’encert en les passades segons la FIFA és del 91,2%, segon jugador blaugrana d’Espanya amb millor registre per darrere de Xavi (93,6%).


Xavi Hernández: El migcampista de Terrassa només ha participat en el debut de la selecció espanyola al Mundial del Brasil. Va jugar els 90 minuts en la derrota davant Holanda. En els següents partits Del Bosque el va deixar en tots dos casos a la banqueta, el primer davant Xile per decisió tècnica, i el segon, contra Austràlia, per molèsties físiques.


Andrés Iniesta: Contra Austràlia el de Fuentealbilla va jugar el seu partit número 100 amb la selecció absoluta. Ha disputat tots els minuts d’aquests tres partits de la fase inicial del Mundial (270), en què ha estat autor d’una passada de gol. Va ser contra Austràlia en el gol fet per Fernando Torres en què el ‘8’ del Barça li va fer un assistència magistral.


Pedro Rodríguez: El seu debut va arribar en el minut 62 del primer partit de la fase de grups contra Holanda. En la segona jornada sí que va ser titular, però no va jugar els 90 minuts. Quan en faltaven 14 per acabar l’enfrontament contra Xile, va ser substituït per Cazorla. I tampoc va participar en l’últim partit d’Espanya davant Austràlia.


Alex Song: La seva selecció va acomiadar-se del Mundial aquest dilluns davant el Brasil (1-4) sense haver guanyat cap partit i com a última classificada del Grup A. El migcampista del Barça no va jugar aquest duel i va marxar del Brasil amb dos partits jugats (119 minuts). En la segona jornada, contra Croàcia, va veure una targeta vermella, que li va suposar una sanció de tres partits. Dilluns va complir el primer i els altres dos els haurà de fer en altres compromisos amb la selecció camerunesa.


Ivan Rakitic: Es va conèixer el seu fitxatge pel FC Barcelona quan ja havia començat la seva participació al Mundial del Brasil. Ha jugat tots els minuts dels tres partits de Croàcia però ha caigut derrotat en dos dels tres compromisos disputats. Dilluns davant Mèxic va fer la passada de gol a Perisic en el que va ser el gol de l’honor dels croats.

Per altra banda, la Xile d’Alexis, l’Argentina de Messi i Mascherano i el Brasil de Neymar Jr i Dani Alves jugaran els vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut