fcb.portal.reset.password
Andoni Zubizarreta al costat de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta al costat de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andoni Zubizarreta ha signat aquest dimarts l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2016. L’acte ha tingut lloc a les oficines del Club i hi ha estat present el president Sandro Rosell i el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu.

La signatura s’ha dut a terme després que a principis d’aquest mes de novembre el Club ja anunciés l’acord de renovació d’Andoni Zubizarreta com a director de l’Àrea Esportiva de futbol fins al 30 de juny del 2016. D’aquesta manera, Zubizarreta, que afronta la seva quarta temporada com a director esportiu del Barça, amplia dos anys més la seva vinculació amb el Club, que en un principi s’acabava a finals d’aquesta temporada.

“Sensació de responsabilitat i alegria”

Zubizarreta s’ha mostrat agraït per la confiança i conscient que la responsabilitat encara és més gran. “Encara és més responsabilitat perquè aquest és un Club en què cal estar a l’altura d’aquesta samarreta i escut. I tinc alegria en la mateixa mesura per la confiança, per la sensació de continuïtat però sabent que és un repte que cal aguantar cada dia”. I ha afegit que el president Sandro Rosell “està satisfet per la feina feta. La meva sensació és d’una gran confiança sabent de la tensió i l’excel·lència que hi ha, però també davant l’excel·lent relació en aquests tres anys”.  El director esportiu ha apuntat que “en aquesta feina l’exigència és màxima i no valen notes mitjanes sinó que cal treure de notable cap amunt”.

De cara el futur, Zubizarreta ha assegurat que encara hi ha “moltes coses a fer”, entre ells les renovacions de jugadors com Iniesta, Piqué, Bartra i Montoya. O la substitució de Víctor Valdés a la porteria. “Treballem perquè la temporada 2014/15 tinguem als millors porters”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();