fcb.portal.reset.password

Un grup d'aficionats culers a la Zona Barça / FOTO: FCB

La Zona Barça de València ha començat la seva activitat aquest matí a partir de les 10 hores. Ubicada al Parc dels Tarongers, molt a prop de l’estadi de Mestalla, la zona per als aficionats del Barça que viatgen a la capital del Túria ha començat a rebre visitants des de primera hora. A partir de les 11.30 hores és quan ha arribat més volum de seguidors blaugrana. Els primers a arribar han estat els provinents de les Terres de l’Ebre i Tarragona.

Visita de Cardoner i Moix

A mig matí han arribat a la Zona Barça dos representants de la directiva del FC Barcelona. Han estat el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el directiu de l’Àrea Econòmica i responsable de Patrimoni, Jordi Moix. Ambdós han volgut viure en primera persona l’ambient de la Zona Barça i compartir amb els aficionats l’inici de la jornada blaugrana.

Les samarretes del Barça de la Senyera han estat protagonistes durant l’inici de l’activitat a la Zona Barça, tant en aficionats catalans com de la resta de l’estat espanyol.

Entre totes les activitats disponibles per als aficionats, la porra ha estat una de les que més èxit ha tingut en les primeres hores. Una porra que ha permès comprovar l’optimisme de l’afició blaugrana. El resultat més repetit és el 2-1 favorable al conjunt de Tata Martino, i molts altres culers han optat per victòries àmplies.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();