Alexis es vesteix d’assistent en la remuntada de Xile

El jugador del Barça ha estat l’encarregat de fer la passada en els tres gols del combinat xilè que han servit per capgirar el 0 a 2 inicial d’Egipte Després del partit Alexis ha fet autocrítica: “Si juguem així al Mundial, ens anirà malament”

El davanter del FC Barcelona Alexis Sánchez ha jugat aquesta passada matinada el primer dels dos compromisos de preparació de la selecció de Xile abans de la cita mundialista al Brasil. El combinat xilè ha patit de valent per endur-se la victòria davant Egipte, ja que el rival s’ha avançat en el marcador amb dos gols marcats en els primers 16 minuts de partit (Salah i Kamar).

Alexis, que ha jugat els 90 minuts, s’ha convertit en el clar protagonista del partit no pels seus gols, sinó per les seves passades. I és que dels seus peus han arribat les assistències dels tres gols de Xile que han acabat donant el triomf. La primera ha estat en el minut 25 quan el ‘9’ del Barça ha posat una pilota al punt de penal que ha aprofitat Marcelo Díaz per superar la porteria amb una volea.

Abans del descans Alexis ha pogut fer l’empat a dos però el seu potent xut l’ha aturat Ikramy. Ja al segon temps, en el 60, el blaugrana ha vist com Eduardo Vargas s’ha desmarcat i li ha donat una pilota perquè fes el 2-2. I en el 78 ha arribat el tercer gol de Xile. Una nova assistència d’Alexis cap a Vargas que el davanter del València ha recollit i ha resolt amb un xut picat.

Després del partit Alexis Sánchez ha fet autocrítica del joc de la seva selecció. “Si juguem així al Mundial, ens anirà malament”. El pròxim partit de Xile serà dimecres contra Irlanda del Nord. Serà l’últim abans de l’inici del Mundial del Brasil, en què han quedat emparellats al grup B amb Espanya, Holanda i Austràlia.