11 golejadors diferents en nou partits oficials

11 golejadors diferents en nou partits oficials

Messi, Neymar, Pedro, Alexis, Cesc, Xavi, Piqué, Adriano, Alves, Sergio i Bartra ja han marcat com a mínim un gol en partit oficial aquesta temporada

El partit d’aquest dimarts contra la Reial Societat ens deixa força dades curioses que repassem a continuació:

- Amb els gols de Sergio Busquets i Marc Bartra ja són 11 els golejadors diferents en els nou partits oficials disputats fins ara.


- L'últim gol de Marc Bartra datava del maig del 2011 a Màlaga. El d'aquest dimarts va ser el segon que fa amb la samarreta del Barça.


 

- Sergio Busquets en suma nou en 243 partits amb el FC Barcelona. En va marcar tres el curs 2008/09; un el 2009/10; un altre el 2010/11; dos el 2011/12; un el 2012/13; i un més aquesta temporada.


 

- El d’aquest dimarts ha estat el setè gol de Messi la temporada 2013/14 a la Lliga. El davanter argentí del Barça és el Pitxitxi de Primera Divisió.


 

- Amb un total de 323 gols oficials, Messi ha igualat el registre de Raúl i ja té Zarra en el punt de mira (335 gols).


 

- Messi encadena 13 partits de Lliga al Camp Nou veient porteria. Des del Barça-Saragossa del curs passat fins avui.


 

- El ‘10’ del Barça ha marcat 14 gols de cap en partits oficials al llarg de la seva carrera, 13 amb el Barça i un amb la selecció argentina.


 

- Els 13 gols amb el Barça signifiquen un 4% dels seus 323 gols com a blaugrana. No marcava de cap des del 24 de gener del 2013.


 

- Neymar ha marcat el seu primer gol a la Lliga en el seu sisè partit. L’‘11’ del Barça s’ha estrenat com a golejador a la Lliga contra la Reial Societat, igual que Romário (1993) i Rivaldo (1997).


 

- Neymar ja acumula cinc partits seguits repartint alguna assistència: València, Sevilla, Ajax, Rayo Vallecano i Reial Societat.


 

- Aquest dimarts, el Barça va registrar un 93% d’encert en les passades, el millor registre d’un equip de la Lliga aquesta temporada.


 

- El Barça va acabar el duel contra la Reial Societat amb nou jugadors del planter blaugrana sobre la gespa.


 

- El Barça mai ha perdut un partit de Lliga jugat en dimarts. De moment, n’ha guanyat 17 i n’ha empatat quatre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut