fcb.portal.reset.password

Xavi Hernández amb el president Sandro Rosell / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Xavi Hernández serà blaugrana fins al 30 de juny del 2016 després que aquesta tarda hagi signat l’ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona. L’acte de signatura ha tingut lloc a les oficines del Club situades al Camp Nou i ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, a més del vicepresident esportiu Josep Maria Bartomeu i el director esportiu de l’Àrea de Futbol, Andoni Zubizarreta.

El migcampista de Terrassa, que divendres passat va fer 33 anys, renova el seu contracte dos anys més, ja que aquest finalitzava el 30 de juny del 2014. D’aquesta manera la renovació de Xavi s’afegeix a la de Carles Puyol, signada la setmana passada i que també acaba el juny del 2016.

“És on vull estar”

Amb 659 partits oficials, Xavi és el jugador que més n’ha jugat de tota la història del Barça. El jugador s’ha mostrat agraït al Club de poder seguir vestint la samarreta blaugrana fins al 2016. “És un dia especial, ja que són més anys a Can Barça, que és on vull estar. La primera decisió sempre ha estat quedar-me aquí. El Club ha fet un esforç i ho agraeixo. Intentaré donar el rendiment dels últims anys”. En aquest sentit, Xavi no s’ha volgut posar una edat per seguir jugant com va fer Puyol, però sí que ha reconegut que té “la il·lusió de seguir molts més anys al Barça. Sé de l’exigència que hi ha però m’agradaria seguir molts més anys”.

Però quan arribi el dia que s’hagi de retirar, Xavi ho té clar: “Hi ha molta gent capacitada per jugar a la meva posició i s’ha demostrat quan no he estat jo. El Barça seguirà rendint quan falti jo”.

Les semifinals contra el Madrid

Xavi Hernández també ha aprofitat per parlar de les semifinals de la Copa del Rei contra el Madrid que es comencen a disputar aquest mateix dimecres. “Estem amb ganes i il·lusió. Volem arribar a aquesta final, i a més tenim la motivació extra que és el Reial Madrid. Intentarem demostrar la nostra vàlua, joc, filosofia. Anirem a guanyar el partit i a fer tants gols com sigui possible per sentenciar a casa la tornada”.

Tornar a dalt