fcb.portal.reset.password

Xavi, contra la Reial Societat / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

“Hem començat amb bon peu la Lliga”. Així ha definit Xavi Hernández l’actuació del Barça en aquest primer partit de la competició regular contra la Reial Societat (5-1). “Hem marcat un bon ritme”, ha expressat el migcampista blaugrana, que considera que, tot i que hagi canviat l’entrenador, “la filosofia és la mateixa”. I és que Xavi afirma que l’equip té “la il·lusió intacta i, aquest any, intentarem aconseguir els mateixos objectius que la temporada passada”.

Els tres punts obtinguts en la primera jornada de Lliga són, per al segon capità, “molt importants”. Sobre el partit, Xavi considera que l’equip “ha marcat un bon ritme”, però creu que la millor notícia de totes és, sens dubte, “el retorn de Villa, que ara ja està amb nosaltres i de la millor manera, ja que ha marcat un gol”.

A continuació, reproduïm algunes de les declaracions d’altres jugadors del primer equip:

Pedro:

“Estic content per la victòria i per haver marcat el gol i haver ajudat l’equip”.

“Em trobo bé. L’equip està agafant el seu millor nivell de forma i, en línies generals, està molt bé”.

“És bo començar així, jugant amb el nostre millor futbol. Estic content per la victòria i per com ha sortit el partit d’avui”.

“El resultat és bo, però queden molts partits. Això acaba de començar i nosaltres hem fet la nostra feina i hem començat amb bon peu la Lliga”.

“El retorn de Villa és de les millors notícies del dia. Ha aconseguit un gol i és una alegria per a tots tenir-lo amb nosaltres”.

Alves:

“Hem començat molt bé. Teníem davant un equip molt ben organitzat amb una bona contra, però hem estat encertats i hem sabut reaccionar al seu primer gol”.

“És important per als rivals saber que nosaltres som aquí. Volem millorar i fer les coses bé”.

Tello:

"El que més m'importa és continuar jugant amb els millors jugadors del món."

Mascherano (a Twitter):

“Bon començament amb una victòria. Hem de continuar així!!!!”.

Piqué (a Twitter):

“Sempre és important començar la Lliga amb victòria!! Feliç pels primers tres punts de la temporada!!”.

Puyol (a Twitter):

“Feliç pels tres punts i pel gol del Guaje!”.

Dilluns, entrenament i partit

El proper entrenament del primer equip serà aquest dilluns al matí, a les 9.30 hores, en una sessió que comptarà amb els onze titulars del partit contra la Reial Societat i amb Pinto, Adriano, Iniesta, Alexis i Piqué. A les 22 hores, el Barça rebrà la Sampdoria en el partit corresponent a la 47a edició del Trofeu Joan Gamper Estrella Damm.

Tornar a dalt