fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova, al Camp Nou en el partit contra el Benfica / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova ha explicat com ha vist Leo Messi de lesionar-se en el partit contra el Benfica. “L’he vist tranquil, amb aquell punt de preocupació de no saber què té”. El tècnic, en espera de conèixer l’abast exacte de la lesió, ha comentat que “sembla que és un cop, però li han de fer més proves per descartar una altra cosa”.

En aquest cas, ha volgut apuntar que no es penedeix d’haver-lo fet jugar aquesta nit. “Ja havíem parlat de la possibilitat de jugar mitja hora. És un jugador que li agrada jugar, i no per fer el rècord del qual tothom parla, perquè sinó l’haguéssim fet jugar contra l’Alabès i aquesta nit tot el partit. Jugar li serveix com una part de l’entrenament físic”. I ha afegit que, si es pensés així, “cada dia que anéssim guanyant 3 a 0 l’hauríem de canviar perquè es pot lesionar. Mai hem actuat així. Si tornés a passar tornaria a prendre la mateixa decisió, ja que es pot lesionar a l’entrenament o en qualsevol moment”.

Els rivals de vuitens

Porto, Arsenal, Milan, Xakhtar i Galatasaray són els possibles rivals per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Vilanova ha reconegut que no “tinc cap preferència. Qui ens toqui serà un gran equip. Els vuitens sempre han estat molt complicats”. I ha comentat que “nosaltres hem fet el que havíem de fer, quedar primers i tenir el petit avantatge de jugar la tornada a casa”.

Zubizarreta: “Esperem que es quedi en un ensurt”

El director de l’Àrea Esportiva de Futbol, Andoni Zubizarreta, ha explicat, tot just després del partit, que estan a l’espera de les proves mèdiques per saber l’abast exacte de la lesió de Messi. Amb tot, ha comentat que “esperem que es quedi en un ensurt”.

Pel que fa als possibles rivals dels vuitens de final de la Lliga de Campions, Zubizarreta ha declarat: “Esperem el que ens toqui. L’important és que estem en el bombo i som primers de grup. Tot i que ara en el futbol tot està molt igualat”.

En defensa del català

Tito Vilanova ha defensat el model d'immersió lingüística de Catalunya. "Ens hem d'obrir i quants més idiomes parlem, millor. Espero no tornar 30 anys enrere".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();