fcb.portal.reset.password

Toni Freixa ha valorat les renovacions de Xavi, Messi i Puyol / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

La Junta Directiva, a través del seu portaveu Toni Freixa, ha valorat les renovacions de Xavi Hernández i Carles Puyol, fins al 2016, i la de Leo Messi, fins al 2018. En una roda de premsa per donar compte de les decisions adoptades per la directiva en la reunió de dilluns, Freixa ha explicat que l’ampliació del contracte dels dos capitans i el crac argentí s’ha fet amb la voluntat de “donar continuïtat a l’exitós projecte esportiu”. El portaveu ha explicat que Messi, Xavi i Puyol “són tres pilars bàsics del millor Barça de la història”.

Les clàusules es mantenen

Toni Freixa ha comentat també que les clàusules de rescissió de tots tres es mantenen, i que en algun cas a més d’ampliar el contracte s’ha aprofitat per millorar-lo. A més, ha afegit que tot i que s’ha aprofitat per anunciar la renovació de tots tres jugadors el mateix dia, “segur que farem les signatures individualment, previsiblement després de festes”.

“Abidal decidirà la seva continuïtat”

Al llarg de la roda de premsa, Toni Freixa també ha aprofitat per parlar sobre la renovació d’Éric Abidal. “La intenció del Club és la intenció d’Abidal. El jugador ha fet un esforç extraordinari i és feliç d’haver-ho fet perquè torna a viure satisfactòriament. La seva continuïtat esportiva serà la que ell decideixi i el Barça sempre estarà al seu costat”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();