fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova torna a dirigir l'entrenament del primer equip des de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Era un dels moments més esperats. Aquest divendres a les 16.30 hores, Tito Vilanova ha tornat a trepitjar la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dirigir l’entrenament del primer equip. Jugadors i cos tècnic esperaven el seu retorn i ha estat molt ben rebut. “Torna el cap i això sempre és important. Serà un revulsiu per a la plantilla”, ha assegurat Jordi Roura en la roda de premsa prèvia a la sessió de treball.

Està previst que Tito Vilanova s’incorpori de forma progressiva a la dinàmica del primer equip i per això, en una decisió consensuada amb els metges, no viatjarà aquest divendres a Vigo. Si tot va bé, sí que serà dimarts al Parc dels Prínceps de París.

Dos mesos desitjant el seu retorn

L’entrenador del Barça va aterrar a Barcelona el passat dimarts a primera hora del matí després de més de dos mesos a Nova York tractant-se de la seva malaltia. Un viatge de tornada que va fer al costat de Jordi Roura i d’Aureli Altimira. Durant la seva absència ha estat precisament Roura l’encarregat de dirigir l’equip, sempre en permanent contacte amb ell per consensuar totes les decisions.

Tornar a dalt