fcb.portal.reset.password

Lilian Thuram ha elogiat el joc del Barça durant la presentació del seu llibre ‘Mis estrellas negras’ / FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Lillian Thuram, que aquest dijous ha presentat el seu llibre ‘Mis estrellas negras’, ha analitzat i elogiat l’actual Barça. El jugador, que va estar al club blaugrana dues temporades (2006/07 i 2007/08), ha reconegut durant la roda de premsa de presentació que va arribar a Barcelona “massa vell”. “El Barça per mi és futbol. Quan mires un partit hi ha dues maneres de jugar: la del Barça i una altra”, ha explicat, poc després, en una entrevista per a Barça TV. En aquest sentit no ha dubtat a afirmar que “a tothom a tot arreu li agrada el Barça perquè és art i és una bona imatge del futbol”.

“Abidal és un símbol”

Thuram, que coneix molt bé Abidal per la selecció francesa, però també pel Barça, ja que van coincidir el curs 2007/08, ha destacat la capacitat de lluita del jugador blaugrana després de ser sotmès a un trasplantament de fetge. “En el llibre parlo de símbols i l’Éric és una persona molt simbòlica. Quan tens un problema el pots acceptar o superar, i Abi crec que t’ajuda a superar-lo. Estic molt feliç per ell”.

“Messi és el número 1”

També ha tingut paraules d’elogi cap a Leo Messi: “És el número 1”, ja que “juga bé al futbol i també té una imatge molt positiva per als joves, que és important”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();