fcb.portal.reset.password

Thiago ha estat un dels jugadors més destacats davant del Saragossa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Thiago Alcántara ha estat un dels jugadors destacats del Barça en la victòria a La Romareda, per 0 a 3, davant del Saragossa. El migcampista ha estat decisiu gràcies a la connexió amb Cristian Tello, autor de dos dels tres gols. Després del partit, Thiago ha declarat en zona mixta: “A aquestes alçades els equips s'hi juguen molt i a casa es fan forts, per això estem molt contents amb la victòria”, afegint posteriorment que “l’equip ha estat molt complet en tots els aspectes, i això ha quedat reflectit al marcador”.

La Lliga, a prop però no decidida

L’hispano-brasiler ha assegurat en el postpartit que volen "guanyar la Lliga com més més aviat millor", però deixant clar que “encara no està decidida”. Durant l’enfrontament s’han pogut escoltar alguns càntics que arribaven des de la graderia i que Thiago també ha valorat: “Agraïm els càntics a favor, però encara queden molts punts en joc i no podem donar res per fet”.

Moltes baixes a l’equip

L’'11' blaugrana també ha fet balanç de la resposta de l’equip a les nombroses baixes que acumula la plantilla en un moment tan decisiu de la temporada com l’actual. Sobre una de les baixes més destacades, la de Leo Messi, ha afirmat que “evidentment no ens beneficia, però tenim jugadors suficients per cobrir la seva absència”. Finalment, Thiago ha declarat sobre l’estat físic dels jugadors: “Arribem bé al tram final, tot i tenir moltes baixes s’està demostrant que tots estem al màxim per ajudar”.

A continuació us oferim les declaracions d’altres jugadors en zona mixta després del partit:

Cesc Fàbregas:

“La Romareda sempre és un camp complicat, i les condicions d’avui tampoc ajudaven”.

“En cada partit hi ha connexions diferents perquè hi ha grans jugadors que poden ser decisius”.

“Ha estat una temporada amb més lesions del que és habitual i hem tingut molt desgast, però arribem bé al final de temporada, com sempre”.

Cristian Tello:

“Sabíem de la dificultat d’aquest partit, però l’equip ha estat molt concentrat”.

“Estic molt content pels dos gols, però encara més per la victòria de l’equip”.

“Tot i que a l’equip titular hi havia alguns jugadors menys habituals, l’equip ha mantingut el seu estil. Ha quedat demostrat que tots estem aquí per ajudar”.

Marc Bartra:

“No hem donat cap opció al Saragossa, hem estat molt concentrats en tot moment”.

“M’he trobat molt bé amb Adriano per ser el primer dia. Els dos hem estat molt concentrats i el més important és haver deixat la porteria a zero”.

“Hem trobat aquí molta gent del Barça i ens hem trobat molt còmodes des que vam arribar”.

El proper entrenament, el dimecres

El primer equip del FC Barcelona tornarà a exercitar-se el proper dimecres amb una sessió preparatòria a les 11 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();