fcb.portal.reset.password

Alex Song, durant la presentació / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Vilanova, durant el seu discurs / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

Ha estat arribar i moldre. Alex Song firmava aquest dilluns a la tarda el contracte que el vincularà al Barça les properes cinc temporades, i a la nit ha estat un més en la presentació del conjunt que dirigeix Tito Vilanova. El camerunès, molt ovacionat en saltar sobre la gespa, ha estat una de les grans atraccions de la presentació prèvia al partit contra la Sampdoria.

Ovacions especials

S’iniciava a les 21.20. S’apagaven els llums, i s’engegaven milers de flaixos. Unes actuacions musicals han precedit un emotiu homenatge al Dream Team. Els Koeman, Stòitxkov i Zubizarreta deixarien pas als Piqué, Messi i Valdés. Els primers jugadors en sortir han estat els dos fitxatges: Alba i Song. Posteriorment, ha anat apareixent la resta en ordre decreixent de dorsals. El soroll s’ha multiplicat en veure’s l’estimat Abidal, l’ídol Messi, el reaparegut Villa i el capità Puyol.

Record per a Pep i Seydou

A continuació, Tito Vilanova ha pronunciat el seu primer discurs al Camp Nou com a entrenador del Barça, que s'ha iniciat així: “Voldria donar les gràcies a Pep Guardiola i a Seydou Keira pels quatre anys fantàstics que ens han donat, i desitjar-los sort. També em fa molt i molt content que Abidal estigui aquí amb nosaltres. Si et sents fort i en tens ganes, t’esperarem el que faci falta, la teva lluita és la nostra força”.

El nou tècnic ha continuat dient: “Com a català i culer és un privilegi ser l’entrenador del Barça. Gràcies a la Junta Directiva i a la direccio esportiva. Treballarem molt perquè us pugueu seguir sentint orgullosos de l’equip, el millor del món”. Abans, Puyol havia donat la benvinguda a les noves incorporacions i s’havia mostrat convençut: “L’equip vol seguir fent historia i amb la vostra ajuda ho podem fer. Esperem que ens tornem a trobar a final de temporada per celebrar algun títol”.

Tornar a dalt