fcb.portal.reset.password

El primer equip i el Barça B han compartit entrenament / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Barça ha fet aquest dimecres la que és la segona sessió preparatòria de la setmana, marcada per l’absència dels onze jugadors que estan concentrats amb les seves seleccions. En aquesta ocasió, el primer equip s’ha exercitat juntament amb el conjunt dirigit per Eusebio Sacristán. D’aquesta manera, mentre la primera plantilla comença ja a preparar el seu debut a la Lliga, diumenge davant la Reial Societat, el filial fa el mateix de cara a la seva estrena, aquest divendres, contra l’Almeria.

Dos Santos fa treball de camp amb Puyol

Per la seva banda, Puyol, que dimarts es reincorporava al grup després de perdre’s el partit a Bucarest per una sobrecàrrega a la cuixa dreta, i Dos Santos, que no va poder participar en els amistosos de Suècia i Romania a causa d'una sobrecàrrega al quàdriceps de la cuixa dreta, han estat fent treball de camp al marge de la resta dels seus companys.

També com dimarts, Thiago Alcántara ha fet treball específic al marge del grup. Cal recordar que Thiago va finalitzar la temporada passada amb un edema al terç distal de la tíbia dreta provocat per un traumatisme directe. L’equip tornarà a exercitar-se aquest dijous a la tarda, a partir de les 19 hores, quan està previst que s’incorporin la totalitat dels internacionals amb l’excepció d’Alexis Sánchez.

Tornar a dalt