fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, al costat de Tito Vilanova / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ha explicat després del 4 a 0 de l’anada de les semifinals contra el Bayern de Munic que “el vestidor està fotut i trist": "Era un partit que ens feia il·lusió i el resultat ha estat dolent. Tothom està trist però el futbol té aquestes coses. Hem de seguir”. A l’hora d’analitzar el partit a Munic, el tècnic blaugrana ha comentat que “és una derrota molt dolorosa que ens complica l’eliminatòria perquè és un resultat molt ampli”. Tot i que serà complicat capgirar aquest 4 a 0 Roura ha avisat que el Barça no es rendeix mai. “Intentarem a la tornada lluitar fins al final per l’eliminatòria. Els miracles són difícils i el resultat del 4 a 0 és molt complicat i difícil, però la nostra obligació és lluitar al màxim. Fins que l’àrbitre no doni per acabat el partit nosaltres ho seguirem intentant”.

“Hem competit bé a la primera part”

“A la primera part hem competit bé però ens han fet un gol d’estratègia i ja sabíem que és un equip físic, molt fort i potent. A la primera part hem tingut les nostres opcions”, ha comentat l'entrenador. “El que verdaderament ens ha fet mal ha estat el segon gol. Hem intentat continuar però el Bayern ens ha creat moltes dificultats i en el tram final ens ha faltat frescor per poder anar pel partit”, ha afegit.

Roura també ha volgut fer una reflexió al voltant de les decisions arbitrals: “Hi ha hagut un parell de gols bastant clars que eren il·legals. Al llarg de la competició no hem estat afortunats amb l’arbitratge, però tampoc diré que l’actuació de l’àrbitre hagi condicionat el resultat”.

També ha volgut agrair l’esforç que ha fet Messi per estar aquesta nit a Munic. “El Leo ha fet un esforç molt gran per poder estar aquí. Ha aguantat els 90 minuts i ha fet el que ha pogut. Però hem d’estar orgullosos de l’esforç que ha fet per intentar ajudar-nos”.

Tornar a dalt