fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, en primer terme, a la banqueta del Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Assegut a la sala de premsa Ricard Maxenchs, abans de respondre la primera pregunta dels periodistes, Jordi Roura ha volgut enviar aquest missatge: “M’agradaria destacar la importància del partit d’aquest dissabte. És una data especial. Hem pogut viure la reaparició de l’Éric Abidal i, a més, després de molts dies, Tito Vilanova ha tornat a seure a la banqueta del Camp Nou”. “Ha estat un moment molt important per a tota la plantilla. Ja sabem que l’Éric és una persona molt estimada per tots. Personalment, estic molt feliç i content”, ha afegit el segon entrenador del Barça.

El d’Abidal ha estat sens dubte el nom propi d’aquest dissabte a l’Estadi però n’hi ha hagut d’altres. Per exemple, Cesc, autor d’un hat-trick. “Cesc s’adapta perfectament a aquesta posició de fals 9. Ha realitzat un partit extraordinari. És una opció més que tenim. Però també m’agradaria destacar l’actuació de Song. De fet, en general, tots han estat molt bé”, ha explicat Roura.

Content amb el rendiment dels jugadors

El de Llagostera ha assegurat que Song té una gran disciplina tàctica i que ja ha completat bons partits aquest curs. Pel que fa a Alexis, ha destacat: “Els davanters viuen del gol. Que n’hagi pogut fer dos i que hagi repartit tres assistències és important per a ell i per a nosaltres”.

És clar que Roura encara ha volgut anar més enllà i ha remarcat el treball de tot el grup: “Quan no tens un futbolista com Messi, és inqüestionable que tens un problema. La plantilla ha demostrat un cop més la seva enorme qualitat. Tots han rendit a un gran nivell”.

Temps per plantejar el duel amb el PSG

“Aquest dissabte hem optat per aquesta parella de centrals. Ja veurem d’aquí a dimecres quina utilitzarem davant el PSG. Ho haurem de valorar amb el Tito. Ens 'empaparem' de les característiques del rival i decidirem”, ha avançat Roura. “Una defensa de tres i un rombe al mig del camp és una opció. Però en tenim més”, ha apuntat el tècnic blaugrana, que ha afirmat que tenien clar que Piqué seria titular en l’enfrontament d’aquest dissabte contra el Mallorca.

Tornar a dalt