fcb.portal.reset.password

Carles Puyol ha reconegut aquest dilluns en roda de premsa que intentarà jugar fins als 40 anys / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El capità Carles Puyol ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que el seu objectiu és jugar fins als 40 anys, però sempre que es trobi bé. “Vull seguir jugant, però tinc clar que no em vull arrossegar. En el moment que no em trobi bé ho deixaré encara que tingui contracte en vigor”. El defensa blaugrana ha reconegut que les negociacions estan avançades tot i que quan es va lesionar al braç “van estar aturades”, ja que es volia “centrar en la recuperació”. “He passat moments complicats, ja que la lesió al braç ha estat dura però de tot se n’aprèn i això et fa més fort. Ara em sento bé. Contra l’Atlètic vaig gaudir i feia temps que no em sentia així. El moment que deixi de gaudir no seguiré”, ha afegit. “Vull jugar fins als 40 anys i intentaré aconseguir-ho”, ha avisat el ‘5’ del Barça.

“No ens podem confiar”

Pel que fa a la Lliga, on el Barça és líder en solitari a nou punts de l’Atlètic de Madrid i a 13 del Reial Madrid, Puyol ha reconegut que aquesta situació cal afrontar-la amb la mentalitat que “no hi ha res guanyat”: “Tenim una renda important però no ens podem confiar, ja que si baixem una mica els resultats canviaran. Aquest equip és guanyador, que sap que en el moment que et relaxes ho pots pagar car”.

A més, creu que al Reial Madrid no el poden donar per vençut fins que no acabi la competició. “Si hi ha un equip que no abaixa mai els braços és el Reial Madrid. Ho ha demostrat altres anys”.

“Busquets és el millor migcentre del món”

Un dels jugadors més destacats del partit de diumenge va ser Sergio Busquets. Puyol s’ha desfet en elogis cap al seu company: “És el millor migcentre del món. És bàsic per a nosaltres. Sembla que no hi és però és importantíssim, ja que és molt intel·ligent tant en atac com en defensa”.

En defensa del català

Fa uns dies Carles Puyol es va posicionar a favor del català i l’ensenyament en aquesta llengua a través de les xarxes socials. I aquest dilluns s’ha defensat de qualsevol crítica: “Puc opinar com totes les persones i vaig expressar la meva opinió. No és política, sinó cultura, la nostra llengua. I ho tornaria a fer”.

Tornar a dalt