fcb.portal.reset.password

Fontàs i Puyol, dos dels cinc jugadors del primer equip que queden a Barcelona / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Després de la victòria davant el València al Camp Nou de diumenge i de gaudir d’un dia de descans, el primer equip de futbol del Barça s’ha exercitat aquest dimarts al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En una setmana marcada per l’aturada de la Lliga i els partits de seleccions, la plantilla barcelonista s’ha entrenat sota mínims.

Amb deu jugadors del Barça B

D’aquesta manera, Tito Vilanova ha pogut comptar amb només cinc jugadors del seu equip –Puyol, Thiago, Fontàs, Pinto i Dos Santos-. Com sol passar quan es donen aquestes situacions, s’han afegit a la sessió preparatòria alguns representants de la plantilla d’Eusebio Sacristán, en aquest cas fins a deu jugadors: Quintillà, Miguel Ángel, Masip, Gustavo, Patric, Román, Luis Alberto, Sergi Gómez, Espinosa i Dongou.

El tècnic barcelonista no serà demà dimecres a l’entrenament previst per a les 10 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. I és que Tito Vilanova participarà juntament amb els principals entrenadors del futbol europeu en la reunió anual de la UEFA que se celebra a Nyon.

Tornar a dalt