fcb.portal.reset.password

Alexis celebra un dels dos gols que va marcar / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

- Amb les tres dianes aconseguides aquest dissabte, Cesc va signar el seu primer hat-trick com a futbolista professional.

- A més, el d’Arenys és el primer jugador del Barça, que no sigui Messi, que marca tres gols en un partit des del 25 d’octubre del 2009, quan Keita en va fer tres al Saragossa.

- El '4' del Barça ja registra dobles figures aquest curs (12 gols i 10 assistències). En la seva primera temporada amb el Barça va fer 15 gols i va repartir 17 assistències.

- Pel que fa a Alexis, és el seu segon doblet de la temporada. En el 5 a 0 de la Copa contra el Còrdova també va marcar dos gols. Des del 10 d’abril del 2012 que el xilè no aconseguia un doblet a la Lliga.

- És la primera vegada que Alexis reparteix dues assistències de gol en un mateix partit.

- Després d’aquest 5 a 0, la llista de golejadors del Barça d’aquest curs és la següent: Messi, 57 gols; Villa, 14; Cesc, 12. Pel que fa a assistències: Iniesta, 16; Messi, 14; i Cesc, 10.

- Amb el d’aquest dissabte, el FC Barcelona ja suma un total de 48 partits de Lliga marcant algun gol.

- Deulofeu va entrar al terreny de joc a la segona part i, d’aquesta manera, va fer el seu debut a la Lliga aquesta temporada.

- Finalment, quant a les dades de l’enfrontament, el Barça va tenir un 72% de possessió de la pilota. Els de Tito Vilanova van recuperar 69 pilotes i en van perdre 79. El Mallorca en va recuperar 64 i en va perdre 88.

Tornar a dalt