fcb.portal.reset.password

Leo Messi, en un entrenament. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Leo Messi ha parlat aquest dimecres al migdia de la situació que travessa el Barça. El ‘10’ s’ha expressat en la mateixa dinàmica que ho havia fet el seu company Javier Mascherano el dia abans. “És obvi que hem de donar una mica més. Últimament venim de derrotes i som conscients de què hem de fer per canviar. Ve un partit clau per reaccionar i fer aquest canvi”, declarava en la presentació de la línia de roba i botes que porta el seu nom.

Es referia al transcendental compromís amb el Milan de Champions, en què el conjunt blaugrana ha de capgirar el 2-0 de l’anada. Assegurava: “Remuntar és el que tots volem. Sabem que serà dificil, però hi confiem. Si ells ho van fer allà, nosaltres ho podem fer aquí”. Alhora, el millor jugador del món avisava: “Sabem que si ens fan un gol serà més dificil i que el Milan té molts bons jugadors, però tenim les nostres possibilitats”.

Toca aixecar-se

Després de caure en tres dels últims quatre enfrontaments, Messi reconeixia: “Estem dolguts per perdre, ens intentarem aixecar d’aquesta situació, ve un partit important”. En aquest sentit, ha confessat que l’equip ha fet autocrítica i detecció dels errors: “Sabem quins van ser els problemes de les derrotes, és una cosa que es parla al vestidor i s’ha de quedar allà”.

D’altra banda, el ‘10’ ha comentat que les vivències de Tito Vilanova i Éric Abidal han marcat el rendiment de l’equip, encara que no ho ha volgut fer servir d’excusa: “Ens ha afectat moltíssim i crec que ens ha passat factura a l’hora d’afrontar les competicions, però és un vestidor fort i no podem donar la culpa a això”. Del francès ha indicat que “és admirable tot el que ha fet i el que ha lluitat per tornar”. “El fet que estigui amb nosaltres és increïble”, apuntava.

Sense límit

En un acte amb molts mitjans internacionals, Leo Messi ha revelat el secret del seu èxit particular: “Cada vegada que comença un any l’objectiu és guanyar-ho tot i aquesta és la motivació; intentar tornar-ho a aconseguir”. El crac argentí ha remarcat que el seu esperit de superació va de la mà amb el “d’un vestidor que vol el mateix”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();