fcb.portal.reset.password

Després del Granada Leo Messi va ser el jugador convidat al programa 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Leo Messi ha volgut tancar des de bon començament qualsevol debat al voltant d’una possible mala relació amb David Villa, després d’una discussió que tots dos jugadors van tenir durant una jugada en el partit contra el Granada. El crac argentí, convidat al plató del programa ‘El Marcador’ de Barça TV, explica que “no s’ha de buscar un problema on no hi és. Tenim un vestidor espectacular. Són coses del partit, on hi ha la tensió de voler fer el gol perquè tot sigui més fàcil i l’equip guanyi. Passa als entrenaments i també als partits. No tinc cap problema amb el Guaje, al contrari”. A més, Messi remarca que aquests fets demostren “el caràcter de l’equip de voler guanyar i seguir volent fer les coses bé. Ens ‘escalfem’ perquè volem el millor i la tensió et fa reaccionar d’aquesta manera”

“És bo començar així”

Per la seva banda, el jugador també valora el bon inici a la Lliga, en què han sumat els 15 punts possibles que els fa estar al capdavant de la taula. “Hem de seguir d’aquesta manera, sabent que falta moltíssim, però és bo començar així i no deixar-nos punts al principi, que en anys anteriors sempre ens passava”.

Messi reconeix que l’equip encara té marge de millora, i una bona prova que encara no estan al cent per cent és el partit contra el Granada. “Potser en la primera part hem sortit una mica adormits, però en la segona hem trobat més espais, hem fet més ocasions”, afirma l’argentí. I ha afegit que “és difícil jugar contra equips que es tanquen al darrere. Ens ha costat més en la primera part, perquè ens ha faltat jugar més ràpid”. Amb tot, apunta que “si guanyem sense estar al cent per cent, potser després serà més fàcil” i recorda que “això és llarg, però hem de seguir amb aquesta dinàmica”.

Messi, a més, destaca la bona actuació dels porters Valdés i Toño.

“L’objectiu no és superar-me”

Messi, Bota d’Or la temporada passada amb 73 gols, no es marca cap rècord per a aquest curs. “El meu objectiu no és superar-me o fer gols, l’important és que l’equip segueixi guanyant. Si puc fer gols millor, i, sinó, aquest equip té molts recursos de gol”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();