fcb.portal.reset.password

Adriano, durant les proves mèdiques d'ara fa un any / FOTO: ARXIU FCB

De mica en mica va quedant definida la pretemporada 2013/14 del FC Barcelona. Coneguts els sis compromisos amistosos, ja se sap també que el primer equip tornarà a l’activitat el dilluns 15 de juliol. Aquell dia els jugadors estan citats a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí per dur a terme les proves mèdiques.

El dia 20, el primer amistós

Superades les habituals proves del primer dia, la plantilla arrencarà amb els entrenaments el dimarts 16. Aquestes sessions, que serviran per posar a punt els jugadors, s’allargaran fins al dia 20, en què el FC Barcelona afronta el seu primer amistós de la pretemporada, a terres poloneses contra el Lechia Gdansk (20.30 hores). Els horaris de tots aquests entrenaments encara estan pendents de confirmació.

Cal recordar, també, que els jugadors que han hagut de disputar compromisos oficials aquest estiu s’incorporaran més tard que la resta de companys.

A més de l’amistós del dia 20, el FC Barcelona jugarà a Munic el dia 24 (contra el Bayern Munic), a Oslo el dia 27 (contra el Valerenga), a Bangkok el 7 d’agost (contra la selecció tailandesa) i a Kuala Lumpur el dia 10 (contra un combinat de Malaisia). D'altra banda, el 2 d’agost es disputarà el Trofeu Joan Gamper, contra un rival encara per determinar.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();