fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, aquest dilluns / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Jordi Roura ho té clar: “Som entre els vuit millors equips d’Europa, en uns quarts de final de la Lliga de Campions. La dificultat serà màxima”. “El PSG és un gran equip. Té Ibrahimovic, Moura, Lavezzi i un llarg etcètera de grans futbolistes en una plantilla amb un pressupost altíssim”, ha afegit. El segon entrenador del Barça no ha escatimat elogis cap al rival però ha assegurat que “afrontem el partit amb molta il·lusió. Tenim ganes de competir contra un gran equip en un escenari magnífic”. “Hi ha d'haver màxima intensitat i concentració”, ha afirmat el de Llagostera, qui vol evitar repetir l’experiència de Milà: “no ens podem permetre no estar al 100% de les nostres possibilitats”.

“El PSG és un equip que juga molt bé al contraatac. En aquest sentit, estem habituats a aquest tipus de rivals. No obstant, el PSG també domina perfectament altres aspectes del joc”, ha alertat el tècnic blaugrana. Qüestionat sobre la presència d’Ibrahimovic al Parc dels Prínceps ha explicat que “coneixem les seves característiques i ens haurem d’adaptar a elles. És un jugador una mica especial”. El que és irrenunciable és l’estil de joc. “Sabem que són jugadors físics i alts que van bé en les jugades d’estratègia. Nosaltres som els que som però no canviarem la nostra manera de defensar ni de jugar. No ens beneficiaria”, ha sentenciat Roura.

Tito, a la banqueta

Jordi Roura ha avançat que, “en principi, Tito seurà a la banqueta amb nosaltres. Ell és el cap i, per tant, a nivell professional, la seva tornada és important. Significa que torna la normalitat. A nivell personal és una gran alegria, ja que és una personal molt estimada dins del Club”. Serà precisament Tito Vilanova qui, juntament amb Roura i Altimira, decideixi l’onze. “Amb Xavi i Jordi Alba encara s'ha d'esperar unes hores. Caldrà estar pendent de l’entrenament d’aquest dilluns per veure quines són les seves sensacions”, ha apuntat Roura. Sobre Tello ha comentat que “va jugar francament bé dissabte i té totes les opcions de jugar obertes, com la resta de la plantilla”.

Tornar a dalt