fcb.portal.reset.password

Jordi Roura, en una imatge d'arxiu / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Abans de tot, vull donar les gràcies al públic que ha vingut aquest diumenge, en un dia dolent, però han vingut i han aguantat fins al final. Al llarg de tot l’any l’afició ha estat amb nosaltres. Gràcies per animar-nos”. Amb aquestes paraules ha començat Jordi Roura la roda de premsa posterior al partit contra el Valladolid. El tècnic de Llagostera ha expressat la seva alegria i les ganes de guanyar molts més títols. “És la meva primera Lliga com a segon entrenador i espero aconseguir-ne moltes més, és una satisfacció molt gran”, ha dit Roura.

Hem hagut de superar moltes dificultats, estem molt feliços per la feina que hem fet tots”, ha comentat Roura, que posteriorment ha passat a valorar el partit: “Veníem de setmana llarga, hem pogut treballar bé i hem recuperat. Teníem tots els jugadors en disposició i hem volgut posar els jugadors més competitius. No ha estat pel tema del rècord dels 100 punts. Si podem, aconseguirem el record, perquè ens fa il·lusió”, ha analitzat Roura.

“La millor primera volta de la història”

Al llarg de tot l’any hi hagut diferents moments important. Els primers partits de Lliga van ser claus gràcies a la nostra regularitat, vam fer la millor primera volta de la història. Des de gener se’ns dóna la lliga per guanyada, i això no és així, cada setmana havíem de guanyar. Ens podríem haver relaxat, però no va passar, vam mantenir la tensió necessària per guanyar una Lliga i amb un número de punts altíssim”, ha explicat el segon entrenador blaugrana.

“Situació excepcional”

Pel que fa a la seva valoració pel fet d’haver fer de primer entrenador durant l’absència de Tito Vilanova, Jordi Roura ha volgut restar importància. “Va ser una situació excepcional, mai havia passat. El més difícil per a mi era la situació personal pel que estava passant una persona que estimo molt. La resta se soluciona amb professionalitat i naturalitat”, ha comentat Jordi Roura, que ha tingut paraules per al seu ‘staff’ tècnic. Finalment, ha comentat el discurs de Tito Vilanova: “M’ha agradat molt, ha estat extraordinari. Ell volia agrair a aquest grup de jugadors la bona temporada que ha fet”, ha explicat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();