Espanya sub-21, amb sis culers, suma el punt que volia (0-0)

Espanya sub-21, amb sis culers, suma el punt que volia (0-0)

El conjunt que dirigeix Julen Lopetegui ha empatat a Suïssa i s’ha classificat matemàticament per als play-off de l’Europeu 2013 Montoya, Bartra, Planas, Deulofeu i Tello han estat titulars i Sergi Roberto ha entrat a les acaballes

La selecció espanyola sub-21, amb sis jugadors del Barça a les seves files, ha aconseguit l’objectiu pel qual havia viatjat a Suïssa: classificar-se per als play-off de l’Europeu 2013. Líder de grup, li faltava un punt i l’ha obtingut amb l’empat a zero a Sion.

Els blaugrana Montoya, Bartra i Planas han ocupat tres de les quatres posicions defensives de l’onze del combinat dirigit per Julen Lopetegui, mentre que Tello i Deulofeu actuaven d’extrems. Sergi Roberto ha intervingut al minut 89. Espanya, tot i alguns alts i baixos en el joc, s’ha mostrat en general controladora i superior (Rodrigo ha disparat tres cops al pal).

Iniciativa d’Espanya

En els dos primers minuts, Tello, per l’esquerra, i Deulofeu, per la dreta, ja havien gaudit de dues bones oportunitats, neutralitzades pel porter Burki. A partir d’aquí, la selecció espanyola seguiria dominant, però s’ha trobat moltes amb més dificultats per aproximar-se seriosament. Suïssa l’esperava al darrere i amenaçava en algun contracop o en jugades aïllades. Per instants, li ha creat dubtes a Espanya, que ha tornat a intensificar el seu setge en notar a prop el descans. El perill el portava principalment Rodrigo, amb dos xuts a la fusta.

Empat sense angúnies

La possessió d’Espanya sub-21 s’ha aprofundit en terreny helvètic a la represa. A l’hora de partit, Tello l’ha tornat a tenir en un llançament alt després d’una gran acció personal. Tot seguit, Deulofeu deixava el seu lloc a Isco i Rodrigo novament es topava amb el pal. Com en el primer temps, Suïssa ha esperat el seu moment per colpejar, encara que en aquest cas amb menys arguments ofensius. Espanya, amb Sergi Roberto els últims tres minuts, ha protegit bé el punt que el portarà a la següent fase, les eliminatòries. El proper partit del grup, dilluns contra Croàcia a Alacant, serà un tràmit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut