fcb.portal.reset.password

Messi, en l'entrenament de portes obertes. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Miniestadi ha tornat a viure una altra jornada memorable coincidint amb el tradicional entrenament nadalenc de portes obertes del primer equip de futbol del Barça. El camp s’ha anat omplint de mica en mica d’espectadors -13.855- que volien veure de ben a prop els seus ídols.

Els han pogut veure tots, dirigits per Jordi Roura. En aquesta ocasió, Tito Vilanova no ha participat en l’entrenament, perquè ha considerat que el protagonisme havia de ser per als jugadors. El tècnic s’ha quedat treballant al despatx del Camp Nou.

Adriano abandona la sessió per precaució

L’equip ha fet un escalfament culminat amb els habituals rondos i un joc de possessió molt intens i extens. Durant l’activitat, Adriano Correia ha patit una contusió al turmell dret i ha abandonat l’entrenament per precaució. Éric Abidal, molt aplaudit, s’ha exercitat al matge i Valdés n’ha fet una part, seguint amb el seu treball específic. També hi era Oier Olazábal, porter del filial.

Mentrestant, l’afició s’ho passava de meravella amb la presència dels Barça Toons, d’un animador i moltes sorpreses, entre les quals, el moment en què els jugadors han llançat pilotes a les graderies. A part, els més afortunats han pogut fotografiar-se i aconseguir els autògrafs dels cracs blaugrana.

Tornar a dalt