Puyol s'entrena amb màscara protectora

Puyol s'entrena amb màscara protectora

Els cinc disponibles del primer equip, entre ells el capità, s’han entrenat amb el filial a les ordres d’Eusebio Sacristán. Tito Vilanova era a la reunió anual de tècnics promoguda per la UEFA

El segon entrenament de la setmana sense els internacionals ha estat conjuntament amb el Barça B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Com dimarts, hi han participat els cinc futbolistes disponibles del primer equip: Puyol, Thiago, Fontàs, Pinto i Dos Santos.

El capità, amb una fractura al pòmul dret, s'ha posat una màscara protectora durant una part de la sessió preparatòria. En el cas que estigui a disposició del cos tècnic per al proper partit, el dissabte 15 a Getafe, Puyol hauria de portar aquesta màscara.

Sense Vilanova

L'entrenament ha estat dirigit Eusebio Sacristán. I és que Tito Vilanova es trobava a Nyon, en la reunió anual de la UEFA entre els principals entrenadors. Eusebio, per la seva banda, tampoc podia comptar amb Planas, Sergi Roberto i Deulofeu, concentrats amb la selecció espanyola sub-21.

La propera sessió del primer equip està prevista per a dijous al matí a Sant Joan Despí. Seguirà sense els 17 jugadors convocats per les seves seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut